Gijs Schellekens
Een dwang voor zang!

Al snel werd Gijs lokaal bekend als de zingende ober en dat liep uit tot korte optredens die vooral als grap op de bar werden uitgevoerd. Zijn zangkunsten waren in het begin dan ook verre van professioneel, maar door zijn aanstekelijke enthousiasme werd het publiek keer op keer zo erg opgezweept dat het grote successen werden.
Het van nature feestbeest had natuurlijk al landelijke bekendheid door zijn deelname aan het RTL-programma “Levenslang met dwang”, waar hij aan meedeed om van zijn dwangstoornis af te komen. Dat was een zeer succesvol traject, maar toch heeft hij nu de dwang om op het podium te staan niet meer onder controle! Onder andere de Nederlandstalige hits ‘Daar sta je dan’, ‘Kali’ en ‘Jij liet mij vallen’ zorgen ervoor dat de artiest in hem losbreekt, maar binnenkort zal hier ook zijn eigen debuutsingle aan toegevoegd worden.
Nog dit jaar geeft Gijs zijn eigen concert waarbij niet alleen de première hiervan te horen zijn zal, maar ook de vele covers en diverse gast-artiesten uit het vak zoals Willem Barth, Mart Hoogkamer en Geen Stempel.
“Gijs Schellekens in Concert” vindt op zaterdag 9 november plaats bij Visite aan de Hoofdstraat 54 in Schijndel. Kaarten zijn op www.gijsschellekens.nl verkrijgbaar.

Boekingen

Bel voor beschikbaarheid en mogelijkheden.
360 Bookings
Zeewaardin 27
5236 EH ‘s-Hertogenbosch
info@gijsschellekens.nl
(0)6 30652089